آفتاب

چگونه حساب گوگل خود را برای همیشه حذف کنیم



گجت نیوز نوشت: اگر قصد دارید حساب گوگل خود را برای همیشه حذف کنید، مطالعه این مطلب را از دست ندهید.

پیش از این که تصمیم به حذف دائمی اکانت گوگل خود بگیرید، برخی عواقب این کار را در نظر داشته باشید. به عنوان مثال:

دسترسی شما به تمامی داده‌های ذخیره شده بر روی سرویس‌های گوگل مانند جیمیل، یوتیوب، گوگل فوتوز و سایر موارد از دست خواهد رفت.

مواردی نظیر تاریخچه جستجو، مسیرهای پیموده شده با Google Maps یا یوتیوب به طور کامل حذف خواهند شد.

امکان بازیابی اشتراک سایر سایت‌ها و سرویس‌هایی که با استفاده از حساب گوگل ساخته شده‌اند، وجود نخواهد داشت.

دسترسی شما به فروشگاه گوگل پلی قطع خواهد شد. بنابراین هرگز نخواهید توانست استفاده کامل را از گوشی یا تبلت اندرویدی خود ببرید. البته امکان دانلود اپلیکیشن‌ها از فروشگاه‌های دیگری به جز گوگل پلی فراهم است؛ اما این فروشگاه‌ها بعضا غیرمطمئن بوده و برای دستگاه اندرویدی شما خطرناک هستند.

در استفاده از کروم بوک‌ها با محدودیت روبرو خواهید شد.

نام کاربری گوگل شما برای همیشه پاک خواهد شد.
چگونه پیش از حذف اکانت گوگل از داده‌ها خود بک آپ بگیریم؟

گوگل ابزار مخصوصی تحت نام Google Takeout دارد که امکان دانلود تمامی داده‌های مرتبط با حساب این کمپانی را فراهم خواهد کرد. این ابزار به شما اجازه می‌دهد که تمامی داده‌های موجود بر روی اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های گوگل را به صورت یکجا دانلود کنید.

مزیت استفاده از این اپلیکیشن این است که به جای ورود به تک تک برنامه‌ها و بک آپ گرفتن از آن‌ها به طور مجزا، می‌توان به طور یکجا از تمام داده‌ها پشتیبان تهیه کرد. اسنادی نظیر اطلاعات مخاطبین، یادداشت‌ها، تاریخچه اپلیکیشن Maps، ایمیل‌ها و بسیاری موارد دیگر مرتبط با گوگل از این طریق قابل بک آپ گیری هستند.

فرآیند انجام این کار بسیار ساده است:

صفحه تنظیمات ابزار Google Takeouts را باز کنید تا تمامی سرویس‌های گوگل که شما از آن‌ها استفاده می‌کنید را مشاهده نمایید.

به طور پیش‌فرض تمامی سرویس‌ها انتخاب شده‌اند. بنابراین اگر قصد دارید سرویس خاصی را برای پشتیبان گیری انتخاب نکنید، آن را مشخص کنید.

بر روی گزینه گام بعدی (Next Step) تپ کنید.

روش دریافت داده‌های دانلود شده را انتخاب کنید. شما می‌توانید از طریق ایمیل، لینک دانلود را دریافت کنید یا اطلاعات را بر روی سرویس‌های ابری نظیر Drive، وان درایو، باکس یا دراپ باکس ذخیره کنید. طبیعتا از آن‌جا که قصد حذف اطلاعات حساب گوگل را دارید، انتخاب گزینه Drive در این مرحله چندان منطقی نیست.

گزینه Export را انتخاب کنید تا فرآیند دانلود اطلاعات آغاز شود.

دقت کنید که زمان انجام کار بر حسب تعداد و حجم فایل‌هایی که بر روی سرویس‌های مختلف گوگل ذخیره کرده باشید، متفاوت خواهد بود. طبیعتا گوگل لینک دانلود این داده‌ها را برایتان ارسال خواهد کرد؛ اما نمی‌توانید انتظار داشتید این فرآیند به طور آنی انجام شود!

اکنون در گام نهایی اقدام به حذف حساب گوگل و خروج از تمامی سرویس‌های متصل به آن خواهیم کرد.
حذف دائمی حساب گوگل و خروج از سرویس‌های متصل به آن

پس از این که فرآیند بک آپ گیری از داده‌ها با موفقیت انجام شد، برای حذف اشتراک گوگل خود مراحل زیر را دنبال کنید:

با کلیک بر روی این لینک به صفحه تنظیمات حساب گوگل خود وارد شوید.

گزینه Data and Privacy Options را انتخاب کرده و سپس بر روی More Options کلیک/تپ کنید.

در این قسمت بر روی گزینه حذف اکانت گوگل (Delete your Google Account) کلیک کنید. طبیعتا پس از انتخاب این گزینه نیازمند وارد کردن رمز عبورتان خواهید بود.

اطلاعات نمایش داده شده را مطالعه و تایید کنید و سپس آماده حذف آن شوید.

پس از کلیک بر روی Delete اکانت گوگل شما برای همیشه حدف خواهد شد.

در همین صفحه البته می‌توانید به جای حذف کامل حساب گوگل خود تنها برخی اشتراک برخی از سرویس‌های متصل به آن را قطع کنید.




وبگردی